loader image
BIM digitalnim alatima do kvalitetnije izgradnje

BIM digitalnim alatima do kvalitetnije izgradnje

Otkako se pojavio u svijetu arhitekture BIM polako, ali sigurno potiskuje tradicionalni proces projektiranja koji se zasniva na 2D tehničkim nacrtima. BIM pristup se može promatrati kao tehnologija i kao metodologija. Kao tehnologija BIM je digitalna prezentacija fizičkih i funkcionalnih karakteristika građevine, dok kao metodologija omogućuje suradnju različitih sudionika u različitim fazama životnog vijeka građevine.

Znate li kako razmišljaju arhitekti?

Znate li kako razmišljaju arhitekti?

Vodimo vas na putovanje kroz kreativan proces stvaranja arhitekture   “Dizajnerski proces nije linearan - znamo od kuda krećemo, ali ne znamo gdje ćemo završiti...“ Davor Rogoz Ponekad klijent i projektant završe na različitim idejno kreativnim mjestima, a zna se...

#Dizajn – Zašto volimo dobar dizajn

#Dizajn – Zašto volimo dobar dizajn

Dobar dizajn je stvar osjećaja, stoga, svatko od nas vrlo lako intuitivno može prepoznati da je u dobro dizajniran prostor ili objekt uloženo puno energije i znanja kako bi postiglo da bude točno onakav kakvim ga je dizajner zamislio.

Kada kuća postane dom

Kada kuća postane dom

Dom predstavlja mjesto na kojem je naša psiha pronašla svoju fizičku manifestaciju, gdje nas predmeti među kojima živimo svakodnevno podsjećaju na naše najdublje vrijednosti i postignuća.

Interstudio d.o.o.

Ulica Franje Račkoga 12, 10 000 Zagreb | OIB: 37154947171

Nazovite nas
Pošaljite mail

Pin It on Pinterest