loader image

 

Povjerljivost podataka

 

 

INTERSTUDIO D.O.O vlasnik Internet stranica i domene www.interstudio.hr se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, te se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnove podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informira korisnike o načinu korištenje prikupljenih podataka, redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Interstudio d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Korisnika (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.)

Nećemo dostavljati niti razotkriti osobne podatke Korisnika trećoj osobi osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Interstudio d.o.o ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

Krajnji korisnik može sam napraviti ispravak, izmjenu ili nadopunu nepotpunih, netočnih ili nevažećih podataka, a ukoliko više ne želi primati naš promidžbeni materijal dovoljno je da klikne na link „odjavi me za primanje newslettera”, ili poslati mail na adresu: info@Interstudio.hr

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Interstudio d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, Kranji korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe www.interstudio.hr internetske stranice.

 

Izjava o povjerljivosti podataka

 

Ova izjava o povjerljivosti odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na stranici www.interstudio.hr koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka Interstudio d.o.o. Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno pohranit ćemo u našoj bazi korisnika. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanja našeg newsletter-a za unaprjeđenje odnosa sa korisnicima, te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja elektronskim putem. Prilikom registracije dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u naprijed navedene svrhe.

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka Interstudio d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave o povjerljivosti na Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupaju na snagu odmah nakon objave na Internet stranici www.interstudio.hr.

Svaki krajnji korisnik sam je dogovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavak uporabe ove Internetske stranice od strane Krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da krajnji korisnik potvrđuje i prihvaća sve uvjete tako izmijenjene izjave o povjerljivosti podataka

 


 

Ova web stranica koristi kolačiće

 

Kolačiće koristimo za prilagođavanje sadržaja i oglasa, za pružanje značajki društvenih medija i za analizu prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše web-lokacije s našim društvenim medijima, oglašivačkim i analitičkim partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali ili koje ste prikupili iz upotrebe svojih usluga.

Deklaracija kolačića

   1. Nužni
    Nužni kolačići pomažu pri radu internetske stranice omogućavanjem osnovnih funkcija kao što su navigacija stranica i pristup sigurnim područjima web stranice. Web stranica ne može ispravno funkcionirati bez ovih kolačića.
   2. Društvene mreže
    Kolačići medija pomažu u dodatnoj funkcionalnostii internetske stranice omogućujući mogućnost komentiranja, lajkanja ili dijeljenja sadržaja web stranice na socijalne medije. Web stranica ne može imati dodatne funkcionirati bez ovih kolačića.
   3. Analitički
    Statistički kolačići pomažu vlasnicima web stranica da shvate kako posjetitelji stupaju u interakciju s web-lokacijama prikupljanjem i izvješćivanjem podataka anonimno.
   4. Marketinški
    Marketing kolačići se koriste za praćenje posjetitelja na svim web mjestima. Namjera je prikazati oglase koji su relevantni i zanimljivi za pojedinog korisnika, a time i više vrijedni za izdavače i oglašavače trećih strana.
   5. Ostali
    Drugi kolačići su kolačići koji su u procesu klasificiranja, zajedno s pružateljima pojedinačnih kolačića.

O kolačićima

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web-lokacije mogu upotrebljavati kako bi korisnikovo iskustvo učinilo učinkovitijim. Zakon navodi da možemo spremiti kolačiće na vašem uređaju ako su strogo potrebni za rad ove web stranice. Za sve ostale vrste kolačića trebamo vašu dozvolu. Ova web stranica koristi različite vrste kolačića. Neki kolačići se nalaze na uslugama trećih strana koji se pojavljuju na našim stranicama. Vaš pristanak odnosi se na našu web stranicu.

 

Zaštita privatnosti i osobnih podataka

Osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa.Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka kao i prosljeđivanje istih ovlaštenim državnim institucijama i ustanovama uslijedit će samo u okviru važećih zakona Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, odnosno ako smo to dužni učiniti na temelju sudske odluke.Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama niti se na drugi način stavljati na tržište.

 

 

 

Interstudio d.o.o.

Ulica Franje Račkoga 12, 10 000 Zagreb | OIB: 37154947171

Nazovite nas
Pošaljite mail