loader image

Studio

NAŠ TIM

Profesionalan • Proaktivan • Kreativan

Interstudio je nastao iz želje i potrebe za stvaranjem jedinstvenog, integriranog pristupa investiranju i projektiranju najrazličitijih objekata. Naša strast prema gradnji i naša vizija uloge arhitektonskog studija u stvaralačkom procesu omogućuju nam učinkovito prilagođavanje svim vrstama arhitektonskih projekata. Vjerujemo kako je ključ za uspješnu realizaciju početne ideje suradnja i razmjena znanja i iskustva nekoliko različitih, a opet srodnih struka. Bilo da trebate jednostavnu skicu ili profesionalno upravljanje investicijama i projektima, tu smo da vam pomognemo!

Interstudio je osnovan krajem 2015. godine i od tada je uz pomoć svog stručnog tima uspješno odradio više od 50 projekata, završio 20 upravnih postupaka ishođenja dozvola, realizirao izgradnju više od 15 objekata te u svakodnevni rad implementirao izradu projekata u BIM sustavu.

Tim se sastoji od četiri ovlaštena projektanta, a sve nas povezuje ljubav prema arhitekturi, životu i stvaranju. Najveće zadovoljstvo su nam investitori koji nam vjeruju i koji nam se redovito vraćaju.

Smatramo da je budućnost traženja nove vrijednosti u arhitekturi u prožimanju tehničkog znanja, znanja o alatima za izradu projekata i financijskog dijela investicije. 

Interstudio, stoga, posjeduje certifikat Instituta Passive House za projektiranje pasivnih kuća, certifikat Graphisofta za vođenje projekata u BIM sustavu te završen MBA studij na Sveučilištu Bocconi gdje se posebno specializirao za rad s nekretninama.

godine radimo

zadovoljna klijenta

provjera gradivosti čestica

realizacije

sastanaka

pređenih km

Pošaljite nam poruku

Interstudio je ured koji ima tri zaposlene osobe i jednog pripravnika.

Kako projekte radimo po principu BIM procesa, tako su i naše uloge pomaknute u odnosu na klasičnu hijerarhiju arhitektonskog ureda.
Svo troje smo ovlašteni projektanti s položenim stručnim ispitom. Na manjim projektima svatko od nas će vas samostalno voditi kroz cijeli proces odnosno od  projektnog zadatka do realizacije projekta, dok  na većim projektima radimo zajedno i svatko ima svoju ulogu.

Tako će vas Davor, kao projektatnt  s najviše iskustva, voditi kroz čitav proces i pomoći vam pri oblikovanju vizije, izračunu financija, postavljanju rokova i definiranju detalja kako bi se brzo i efikasno došlo do željenog konačnog proizvoda.

Luka posjeduje zavidne informatičke vještine i vodi računa da sve informacije budu pravilno unešene u digitalnom modelu zgrade (BIM modelu) te da on konzistentno odgovara traženim specifikacijama, kako ureda tako i ugovorenog posla.

Ana se može pohvaliti izvrsnim komunikacijskim vještinama koje koristi za koordinaciju svih zahtjeva i otvorenih pitanja u trokutu investitor – suradnici – nadležni uredi državne uprave.

Martina kao pripravnica unosi podatke u BIM model i izrađuje grafičke prezentacije raznih varijanti projekata.

Timskim radom zaokružujemo cjelokupni proces i poduzimamo sve potrebne korake u izradi BIM modela i isporuke projektne dokumentacije prema ugovorom specificiranoj dinamici.

 

DAVOR ROGOZ, dia – odgovorna osoba / ovlašteni arhitekt

davor.rogoz@interstudio.hr

091 7912631

ANA MILJAN, dia – voditeljica ureda / ovlašteni projektant

ana.miljan@interstudio.hr

091 4026202

LUKA HRVOJČEC, dia – voditelj projekata / ovlašteni projektant

luka.hrvojcec@interstudio.hr

091 3026202

MARTINA UNGER, aps arh – pripravnik

Interstudio d.o.o.

Ulica Franje Račkoga 12, 10 000 Zagreb | OIB: 37154947171

Nazovite nas
Pošaljite mail