loader image

Studio

NAŠ TIM

Interstudio je nastao iz želje i potrebe za stvaranjem jedinstvenog, integriranog pristupa investiranju i projektiranju najrazličitijih objekata. Naša strast prema gradnji i naša vizija uloge arhitektonskog studija u stvaralačkom procesu omogućuju nam učinkovito prilagođavanje svim vrstama arhitektonskih projekata. Vjerujemo kako je ključ za uspješnu realizaciju početne ideje suradnja i razmjena znanja i iskustva nekoliko različitih, a opet srodnih struka. Bilo da trebate jednostavnu skicu ili profesionalno upravljanje investicijama i projektima, tu smo da vam pomognemo!

Interstudio je osnovan krajem 2015. godine i od tada je uz pomoć svog stručnog tima uspješno odradio više od 50 projekata, završio 20 upravnih postupaka ishođenja dozvola, realizirao izgradnju više od 15 objekata te u svakodnevni rad implementirao izradu projekata u BIM sustavu.

Tim se sastoji od četiri ovlaštena projektanta, a sve nas povezuje ljubav prema arhitekturi, životu i stvaranju. Najveće zadovoljstvo su nam investitori koji nam vjeruju i koji nam se redovito vraćaju.

Smatramo da je budućnost traženja nove vrijednosti u arhitekturi u prožimanju tehničkog znanja, znanja o alatima za izradu projekata i financijskog dijela investicije. 

Interstudio, stoga, posjeduje certifikat Instituta Passive House za projektiranje pasivnih kuća, certifikat Graphisofta za vođenje projekata u BIM sustavu te završen MBA studij na Sveučilištu Bocconi gdje se posebno specializirao za rad s nekretninama.

godine radimo

zadovoljna klijenta

provjera gradivosti čestica

realizacije

sastanaka

pređenih km

Pošaljite nam poruku

Kako Vam možemo pomoći?

Osjećate se slobodnim poslati upit, pitati što Vas zanima ili ostaviti komentar.


Želite se pridružiti našem timu?

Interstudio je ured koji ima tri zaposlene osobe i jednog pripravnika.

Kako projekte radimo po principu BIM procesa, tako su i naše uloge pomaknute u odnosu na klasičnu hijerarhiju arhitektonskog ureda.
Svo troje smo ovlašteni projektanti s položenim stručnim ispitom. Na manjim projektima svatko od nas će vas samostalno voditi kroz cijeli proces odnosno od  projektnog zadatka do realizacije projekta, dok  na većim projektima radimo zajedno i svatko ima svoju ulogu.

Tako će vas Davor, kao projektatnt  s najviše iskustva, voditi kroz čitav proces i pomoći vam pri oblikovanju vizije, izračunu financija, postavljanju rokova i definiranju detalja kako bi se brzo i efikasno došlo do željenog konačnog proizvoda.

Luka posjeduje zavidne informatičke vještine i vodi računa da sve informacije budu pravilno unešene u digitalnom modelu zgrade (BIM modelu) te da on konzistentno odgovara traženim specifikacijama, kako ureda tako i ugovorenog posla.

Ana se može pohvaliti izvrsnim komunikacijskim vještinama koje koristi za koordinaciju svih zahtjeva i otvorenih pitanja u trokutu investitor – suradnici – nadležni uredi državne uprave.

Martina kao pripravnica unosi podatke u BIM model i izrađuje grafičke prezentacije raznih varijanti projekata.

Timskim radom zaokružujemo cjelokupni proces i poduzimamo sve potrebne korake u izradi BIM modela i isporuke projektne dokumentacije prema ugovorom specificiranoj dinamici.

 

DAVOR ROGOZ, dia – odgovorna osoba / ovlašteni arhitekt

davor.rogoz@interstudio.hr

091 7912631

ANA MILJAN, dia – voditeljica ureda / ovlašteni projektant

ana.miljan@interstudio.hr

091 4026202

LUKA HRVOJČEC, dia – voditelj projekata / ovlašteni projektant

luka.hrvojcec@interstudio.hr

091 3026202

MARTINA UNGER, aps arh – pripravnik

Interstudio d.o.o.

Ulica Franje Račkoga 12, 10 000 Zagreb | OIB: 37154947171

Nazovite nas
Pošaljite mail

Pin It on Pinterest