loader image

Usluge

INTERDISCIPLINARNOST JE RIJEČ KOJA NAS POKREĆE

Svaki projekt je investicija znanja, vremena i rada projektanta te kapitala investitora. Svi sudionici trebaju biti upoznati s koracima i fazama u planiranju i projektiranju kako bi donijeli najbolju i najisplativiju odluku prije same gradnje. Interstudio je generator ideja o kojima brine od samog začetka i to ne samo na kreativnoj već i na financijskoj i zakonodavstvenoj razini. Posebno volimo savjetovati i educirati klijente kako da postanu bolji investitori te ih sigurno provesti kroz turbulentan proces od osmišljavanja do realizacije projekta. 

Interstudio ima bogato iskustvo u izradi projektne dokumentacije te vođenju i nadzoru upravnih postupaka pred nadležnim tijelima za ishođenje uvjeta, potvrda i dozvola za gradnju.

 

 

STRATEŠKE USLUGE

Naša rješenja su vaš put do uspjeha

Imate osnovnu ideju, ali niste sigurni u njezinu financijsku i praktičnu ostvarivost? Interstudio vam nudi strukturiranu metodologiju koja će vam pomoći definirati viziju, analizirati vaše potrebe i razviti projektni program kako biste na vrijeme odnosno prije samog projektiranja mogli isplanirati cjelokupni trošak investicije i predvidjeti povrat ulaganja.

 Naš tim usko surađuje s klijentima kako bi u ranoj fazi detektirali sve potencijalne probleme i pronašli najbolje rješenje.

 Definiranjem ciljeva i razmatranjem svih opcija dajemo klijentu dovoljno informacija kako bi mogao donijeti najoptimalniju odluku o daljnjem tijeku projekta. Ovakav pristup usmjeren prema klijentu stvara pozitivnu atmosferu i poticajno radno okruženje.

 Vizija

Analiza potreba

Razvoj projektnog programa

Planiranje investicije

ARHITEKTONSKE USLUGE

Naše iskustvo štedi vaše vrijeme

 

Pisanje zahtjeva i prikupljanje dokumentacije, štambiljanje i stajanje u dugim redovima nisu vam najdraža stvar na svijetu i znate kako biste bolje iskoristili svoje vrijeme?

Interstudio ima bogato iskustvo u u izradi projektne dokumentacije te vođenju i nadzoru upravnih postupaka pred nadležnim tijelima za ishođenje uvjeta, potvrda i dozvola za gradnju.

Kontinuirano pratimo predmet nakon što ga predamo nadležnom urbanističkom uredu i redovito izvještavamo klijenta o statusu predmeta.

 

Projektiranje

Projektna dokumentacija

Vođenje upravnog postupka

Nadzor

BIM USLUGE

Znamo profesionalno predstaviti projekt i impresionirati klijenta

Takav uvid omogućava kvalitetnije projektantske odluke i to već u postupku projektiranja te smanjuje mogućnost previda i pojavu komplikacija za vrijeme gradnje. 

Vrijeme je novac, a mi radimo brzo, efikasno i pametno. Implementacijom BIM sustava u svakodnevni rad put od idejnog rješenja do izvedbenog projekta je kraći i učinkovitiji te našim klijentima isporučujemo projekt s dodanom vrijednošću.

Naši klijenti od najranije faze projektiranja mogu vidjeti 3D model objekta i saznati dodatne informacije poput količine potrebnog materijala, financijsku analizu i mnoge druge informacije potrebne za izradu projektne dokumentacije i izgradnju, a na kraju dobiju i detaljne upute za održavanje objekta.

Ovi dosljedni, konzistentni i predvidljivi rezultati povećavaju zadovoljstvo investitora i pružaju im sigurnost da će projekt biti odrađen upravo onako kako su željeli.

Kako to uspijevamo?

BIM (Building Information Modelling )je puno više od softwarea, to je proces koji omogućava organizaciju i upravljanje procesima dizajniranja, projektiranja i koordinacije izvedbe građevine. BIM je najjednostavnije zamisliti kao digitalnu bazu prostornih, količinskih, tipoloških i cjenovnih podataka koji se mogu analitički obrađivati kako bi investitori dobili detaljan uvid u bilo koji dio projekta te stoga predstavlja neizostavan alat za procjenu isplativosti investicije.

BIM daje odgovor na pitanja kako će izgledati zgrada, hoćemo li dobiti sve potrebne dozvole, kolika će biti cijena investicije, kolika je isplativost investicije te hoće li odgovarati našim potrebama.

Osnova BIM projekta je efikasna razmjena i korištenje informacija. BIM arhitektima osigurava kvalitetniji uvid u odlike zgrade koju projektiraju čime se podiže kvaliteta projekta i efikasnost projektiranja. Takav uvid omogućava kvalitetnije projektantske odluke i to već u postupku projektiranja te smanjuje mogućnost previda i pojvu komplikacija za vrijeme gradnje.

BIM pomaže da investitori dobiju više za uloženi novac te potencira njihovo zadovoljstvo zahvaljujući preciznoj procjeni povrata investicije koja se može mjeriti realnim troškovima i uštedama na vremenu kao i apstraktnijim mjerilima poput osjećaja ugode za vrijeme boravka korisnika u samoj građevini.

Interstudio d.o.o.

Ulica Franje Račkoga 12, 10 000 Zagreb | OIB: 37154947171

Nazovite nas
Pošaljite mail